September 2020 | Laten we verbonden blijven

Voor veel mensen is het een heel vervelende tijd. Er zijn dierbaren overleden of moeizaam herstellende, mensen verliezen hun baan of vrezen voor het verlies daarvan. Ook lijden we bijna allemaal onder het ‘afstand houden van elkaar’ en het gemis van vrijheden zoals je, ook internationaal, vrij kunnen verplaatsen.

Ook onze Railforum leden missen (ieder op een eigen manier) de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, in de ogen te kijken, aan te voelen, energie te geven en te inspireren tot verbeteringen. Via online sessies delen we kennis en maken afspraken. Maar voor complexere puzzels, bouwen aan vertrouwen en gezamenlijk aangaan van uitdagingen ontberen we het persoonlijke contact.

Veel leden melden dat deze coronaperiode ook verrassende, nieuwe inzichten brengt. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak passen we ons immers razendsnel aan. Er zijn ook veranderingen die men niet meer kwijt wil. Zo ook bij Railforum.

“Er zijn ook veranderingen die men niet meer kwijt wil.”

Bij Railforum werken we via het mantra van ‘ontmoeten, verbinden, inspireren en verbeteren’. Onze inhoudelijke bijeenkomsten en informele events leveren onverwachte ontmoetingen op, brengen nieuwe verbindingen tot stand en inspireren onze gasten tot nog meer verbeteringen. Door de coronamaatregelen passen we ons mantra aan met meer accent op het (online) verbinden.

We beperken onze offline bijeenkomsten tot ca. 25 personen en organiseren veel verschillende online mogelijkheden. Zo verbinden en inspireren we elkaar nog steeds om het ov en spoorvervoer te blijven verbeteren. Dus let op de uitnodigingen om met elkaar in contact te blijven. Meld je aan en doe mee, want ook wij missen jullie!

Corina de Jongh
dejongh@railforum.nl

Bron foto: ProRail / Stefan Verkerk