De vereniging

Railforum is sinds 1992 het onafhankelijke kennisnetwerk van bijna 200 bedrijven, overheden en organisaties die actief zijn in de brede railsector. Centraal in de vereniging staan het uitwisselen van kennis en ervaringen, om zo het maatschappelijk en economisch rendement van spoorvervoer te vergroten. Het accent ligt op het versnellen van (proces)innovaties. Railforum biedt daarbij haar diensten aan en zorgt voor afstemming met andere sectoren, zoals de politiek en wetenschap.

Breed platform
Bij Railforum zijn bedrijven en organisaties aangesloten die waarde hechten aan het maatschappelijk belang van het railvervoer voor zowel personen als goederen. Railforum brengt verladers, vervoerders, bouwers, adviesbureaus en overheden samen voor de uitwisseling van kennis en ervaringen. Het netwerk is open voor alle niveaus en generaties. In projecten wordt de kennis van leden gekoppeld om tot nieuwe inzichten te komen. Railforum stimuleert samenwerking in de railsector door de kennis van leden te koppelen om tot nieuwe inzichten te komen, waardoor zij ruimte creƫert voor verbetering.

Bekijk het overzicht van onze relaties

Activiteiten
Railforum organiseert regelmatig bijeenkomsten, waarbij de (brede) railsector elkaar ontmoet, discussieert en het liefst direct initiatief toont en acties uitzet. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met leden en partners. Door de unieke mix van actieve leden snijden we onderwerpen aan die nergens anders aan bod komen.

Bekijk het programma en meld je aan.

Lid worden?

Klik op de buttons voor meer informatie of stuur een mail naar info@railforum.nl.

 

 

 

Foto: Piet Jacobson