Jonge Veranderaars

Jonge Veranderaars (JV) is hèt jongerennetwerk in de railbranche. Het netwerk biedt young professionals (t/m 35 jaar) de kans om hun netwerk uit te breiden, kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te stimuleren om te blijven veranderen. Railforum draagt financieel bij aan dit netwerk en biedt ondersteuning vanuit het team.

Voor wie?
Zo’n 600 young professionals uit diverse ov-gerelateerde organisaties en studenten zijn aangesloten bij JV. De potentie van JV zit in het benutten van de kennis en het netwerk van de leden en Railforum. JV organiseert voor haar leden activiteiten, zoals studiereizen, skill workshops en de Summer Challenge.

Maak een verschil
JV werkt aan het versnellen van positieve veranderingen in de mobiliteitssector, door jonge talenten in verbinding te laten komen met branchegenoten, managers en bestuurders uit de railsector, én deze mensen te inspireren en aan te zetten tot actie.

Doe mee met JV!
Help jij mee met de organisatie van activiteiten in een commissie of in het bestuur? Of meld je je graag aan voor onze activiteiten of borrels? Klik op onderstaande knop om naar de website te gaan.