Het team

Het team van Railforum vormt het secretariaat van de vereniging en bestaat uit 1 directeur en 4 medewerkers. Zij voeren de dagelijkse werkzaamheden uit in opdracht van het bestuur en de leden van Railforum.

Petra Slichter


Officemanager


info@railforum.nl

Petra is het eerste aanspreekpunt voor de leden en relaties en houdt het relatiebestand en de website up-to-date. Zij zorgt voor alle in- en uitgaande communicatiestromen en de praktische voorbereidingen van bijeenkomsten. Daarnaast zorgt zij voor het goede reilen en zeilen op kantoor.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.
06-30629950

Tessa van Beek


Communicatie- en eventmanager


vanbeek@railforum.nl

Tessa is verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, zoals het jaarcongres. Tevens is zij redacteur van ons relatieblad, neemt zij de vormgeving voor haar rekening.  Ook ondersteunt Tessa initiatieven van de Jonge Veranderaars (JV) en is zij de linking pin tussen Railforum en JV.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.
06-42664732

Corina de Jongh


Directeur


dejongh@railforum.nl

Corina is verantwoordelijk voor de profilering en programmering. Binnen dit programma geeft zij organisatorisch leiding aan projecten en initieert zij bijeenkomsten. Corina onderhoudt de contacten met bestaande leden en relaties en werft nieuwe leden. Daarnaast vertegenwoordigt zij Railforum in externe netwerken.

Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag.
06-52064497

Vacature


Medewerker Backoffice


info@railforum.nl

Lees hier de volledige vacature

 

Vacature


Procesmanager


info@railforum.nl

De procesmanager initieert en coördineert projecten en kenniskringen.