Jaarplan 2021 | Gouden kansen voor rail

Vrijhaven voor pre-discussies

Railforum is bijna 30 jaar de veilige ontmoetingsplek waar mensen, die iets met ov en railvervoer hebben, elkaar ontmoeten. Ze inspireren elkaar en laten nieuwe verbindingen en inzichten ontstaan. Hierdoor verbeteren de prestaties van ov en spoor. Railforum biedt hen een platform als vrijhaven voor pre-discussies, jaagt nieuwe denkstromen aan en verbindt met andere overlegtafels. Ook agenderen we onderwerpen die nergens anders besproken worden.

“We agenderen onderwerpen die nergens anders besproken worden.”

De vereniging draait op ca. 2400 actieve leden, werkzaam bij ca. 90 aangesloten bedrijven en organisatie, ca. 40 non-profit
organisaties en ruim 50 zelfstandig professionals. Alle schakels in zowel de horizontale als verticale ketens zijn vertegenwoordigd. Dit maakt Railforum uniek, en het enige platform waar de hele ov- en railsector vertegenwoordigd is.

Leden, partners en relaties van Railforum zijn trots op de bijdrage die het railvervoer levert aan de mobiliteit in Nederland, welke van wereldklasse is. Uiteraard zoeken zij continu naar verdere verbetermogelijkheden en het versnellen van, door de maatschappij gevraagde, transities. We faciliteren onze leden daarbij met zowel fysieke als online ontmoetingen.

Corina de Jongh
dejongh@railforum.nl