Jaarplan 2019 | Vrijhaven voor pre-discussies

Vrijhaven voor pre-discussies

Railforum is ruim 25 jaar de veilige ontmoetingsplek waar mensen, die iets met spoorvervoer hebben, elkaar ontmoeten. Ze inspireren elkaar en laten nieuwe verbindingen en inzichten ontstaan.
Hierdoor verbeteren de prestaties van het spoor. Railforum biedt hen een platform als vrijhaven voor pre-discussies, jaagt nieuwe denkstromen aan en verbindt met andere overlegtafels. Ook agenderen we onderwerpen die nergens anders besproken worden.

“We agenderen onderwerpen die nergens anders besproken worden.”

De vereniging draait op ca. 2500 actieve leden, werkzaam bij ca. 85 aangesloten bedrijven en organisatie, ca. 40 non-profit organisaties en ruim 50 zelfstandig professionals. Alle schakels in zowel de horizontale als verticale ketens zijn vertegenwoordigd. Dit maakt Railforum uniek, en het enige platform waar de hele spoorsector vertegenwoordigd is.

Leden, partners en relaties van Railforum zijn trots op de bijdrage die het spoorvervoer levert aan de mobiliteit in Nederland, welke van wereldklasse is. Uiteraard zoeken zij continu naar verdere verbetermogelijkheden en het versnellen van, door de maatschappij gevraagde, transities. Zij dragen daar actief aan bij, dankbaar gebruikmakend van het Railforumnetwerk.