VHS

VHS is hét verbindende platform voor professionals in de railsector. Wij geloven dat in succesvolle bedrijven medewerkers en managers actief meedenken en meesturen. En dat samenwerking tussen ketenpartners, in de volle breedte van onze sector, kan zorgen dat we ook in de toekomst een optimaal mobiliteitsproduct leveren.

VHS is er van overtuigd dat het vergroten van expertise en vaardigheden bijdraagt aan meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Tijdens onze ontmoetingen staan persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis en het opdoen van inspiratie centraal. We kijken over de grenzen van ons eigen werkveld en laten ons prikkelen door onafhankelijke denkers. Met een flinke dosis energie en lef verbinden wij mensen, ideeën, kennis en ervaring.

VHS behartigt de belangen van haar leden vanuit de overtuiging dat aantrekkelijk werk met perspectief wordt gecreëerd door gezonde bedrijven. Daarbij bekijken we vraagstukken zowel vanuit het gezichtspunt van de medewerkers als de directie. Daarnaast steunen we individuele leden met bemiddeling en juridisch advies wanneer dat nodig is.

We bouwen met passie en plezier aan een sterk netwerk van professionals waarin persoonlijke groei, vitaliteit en duurzame ontwikkeling centraal staan. Samen komen we verder!

 

Website
VHS een vakvereniging voor vakspecialisten. Voor mensen die goed zijn in hun werk en dat ook graag willen blijven
Marcel Kunst, Voorzitter