Tata Consultancy Services Nederland

Tata Consultancy Services (TCS) is een organisatie met IT-diensten, advies en bedrijfsoplossingen en wereldwijd actief met ruim 600.000+ medewerkers. Decennia lang werkt TCS samen met veel van ’s werelds grootste bedrijven en hebben wij meer dan 45 jaar ervaring opgedaan in de sector openbaar vervoer.

Met veel passie en toewijdingen zijn er wereldwijd circa 1.500 ervaren collega’s actief bij gerenommeerde klanten in openbaar vervoer, waar wij helpen in de realisatie van de klant haar strategische- en digitaliseringsdoelstellingen, zowel in het ICT- als Business-domein.

Om dit te realiseren maken wij gebruik van de wereldwijd opgedane kennis, brede portfolio aan oplossingen en ons partnernetwerk. Daarnaast blijven wij investeren in industrie-specifieke oplossingen, wat TCS een unieke positie geeft om verdere digitale transformatie in mobiliteit op een veilige, flexibele en duurzame wijze mogelijk te maken.

De proactieve houding van TCS in duurzaamheid, waaronder klimaatverandering en bijdrage in maatschappelijke werk, hebben tevens een leidende plaats opgeleverd in toonaangevende duurzaamheidsindexen zoals o.a. de MSCI Global Sustainability Index en de FTSE4Good Emerging Index.

Meer informatie over TCS en TCS klantverhalen kunt u vinden op de website.

Website
Railforum brengt actualiteit, kennis en netwerkmogelijkheden in de OV-sector bij elkaar, op een zeer laagdrempelige en prettige manier
Wesley van Oorschot, Business Development Manager