Supply Value

Supply Value vertaalt strategie naar concreet resultaat door het leveren van advies en implementatiekracht. We leveren diensten op het gebied van performance-, informatie-, supply chain- en inkoopmanagement. Binnen de spoorsector heeft Supply Value ruime ervaring op gedaan bij onder andere NS, NS International en GVB. Wij zijn betrokken (geweest) bij succesvolle projecten zoals sneller tussen Groningen en Den Haag, de Hogesnelheidslijn en de implementaties van de Noord/Zuidlijn, de Treindienst Alphen aan de Rijn – Gouda en de IC Brussel. Hierdoor komt u betrouwbaar op uw bestemming.

De consultants van Supply Value worden gekenmerkt door hun snelheid en conceptuele kracht, waar zij ook op worden geselecteerd. Wij zijn een snelgroeiend team van ruim 30 energieke en ambitieuze consultants in de bloei van hun carrière. Supply Value is lid geworden van Railforum om haar opgedane kennis en ervaring van de OV-keten te delen binnen een groot netwerk en dit te kunnen verrijken met de kennis van de leden van Railforum.

Supply Value gelooft dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samenwerkt. We make strategy work.

Website
Railforum geeft ons de mogelijkheid om (spoor) kennis te delen en te vermenigvuldigen samen met andere specialisten in het vak
Menno van Drunen, CEO