Strukton Rail

Aantrekkelijk spoorvervoer. Dat betekent voor ons meer veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, en reële kosten. Door innovatie en productontwikkeling. Daar staan wij voor bij Strukton Rail.

Daarvoor zetten wij onze grensverleggende oplossingen in op het gebied van railinfrastructuur en rollend materieel. Al bijna honderd jaar werken wij in het spoor. In onze praktijk hebben wij een rijke onderhoudsexpertise opgebouwd en technologische ontwikkelingen gerealiseerd. Wij ontwikkelen ons tot specialisten in voorspelbaar onderhoud en maken daarvoor gebruik van in eigen huis ontwikkelde real-time monitoring, meettreinen, sensoren, datamanagement en andere technologieën. Zo onderhouden wij spoorsystemen met minimale treinhinder. En met dat in gedachten bieden wij integraal oplossingen voor modaliteitsknooppunten. Zodat er een optimaal samenspel kan zijn tussen verschillende vormen van vervoer.

Iedere klant moet zich bij ons thuis voelen. Opdrachtgevers uit Europa en daarbuiten maken gebruik van onze expertise en onze aanpak als specialist op het gebied van rail-, rolling stock en elektrische systemen. Wij zijn gevestigd in Nederland, Zweden, Denemarken, België, Frankrijk, Italië, Duitsland en Australië.

Website
Het enige forum dat over ov en infra gaat: 'The one and only’
- Ben van Schijndel, Business development manager