Qbuzz

Qbuzz is sinds 2008 als openbaar bus vervoerder in verschillende Nederlandse concessies  actief. Sinds 2013 en 2018 zijn hier respectievelijk tram- en treinververvoer aan toegevoegd. Qbuzz is de treinververvoerder op de MerwedeLingelijn in de concessie Dordrecht Molenlanden en Gorinchem (DMG). Qbuzz maakt het verschil met innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen die, in samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers en ketenpartners, worden geïmplementeerd. Haar doel is hierbij het faciliteren van haar reizigers in hun deur tot deur reisbehoeften. Qbuzz streeft naar continue ontwikkeling van haar organisatie en haar dienstverlening om in deze dynamische markt steeds zowel de individuele reiziger als de maatschappelijk functie van mobiliteit optimaal te bedienen.

Als nieuwe vervoerder op het (regionale) Nederlandse spoor hecht Qbuzz eraan om met de aanwezige spelers op dit spoor, als ook toeleverende bedrijven en toezichthoudende instanties een goede relatie op te bouwen en te onderhouden. Via Railforum zal Qbuzz de komende periode aan deze ambitie vorm gaan geven.

Website
Railforum is voor Qbuzz het platform om gevoed te worden met de ontwikkelingen in de Nederlandse spoorsector en contacten te kunnen leggen en onderhouden met haar relaties in die sector
Sandra Ikking, Operationeel directeur Utrecht & DMG