Pilz Nederland

Pilz automatiseringstechniek met industriële PLC’s voor het spoor

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de automatiseringstechniek. Veiligheid zit in onze genen en daarbij staat veiligheid van mens, omgeving en installatie voorop. Als het gaat om oplossingen voor veilige besturingstechniek beschikt Pilz over jarenlange ervaring met talrijke toepassingen in de spoorsector. Of het nu bij de spoorwegovergang, bij het rangeren of op het station is, systemen van Pilz worden over de hele wereld al tientallen jaren met succes ingezet bij personen- en goederentransport.

De spoor gecertificeerde technologieën (TÜV SÜD) worden door Pilz zelf geproduceerd en leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in het treinverkeer. Wij bieden systemen voor seinapparatuur, wisselbesturing, overwegsystemen, rail reinigingsapparatuur, deur- en heksystemen en wisselverwarming.

De oplossingen van Pilz voor de spoorsector bieden veel voordelen zoals kostenefficiënte veiligheid bij spoorwegovergangen en veiligheidsinstallaties, vermindering van planning- en bouwtijd van veiligheidsinstallaties. Ook kan Pilz u financieel voordeel bieden door snelle en voordelige implementatie van projecten.

We bieden internationaal erkende en gecertificeerde veiligheidsoplossingen. Hiertoe behoren innovatieve producten op gebied van sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek. En we bieden een uitgebreid dienstenpakket: zo voeren wij risicobeoordelingen en CE- begeleiding trajecten uit, schrijven wij safety concepten, functionele ontwerpen, implementeren we de systemen en verzorgen wij preventief/correctief onderhoud aan systemen.

Website
De toegangsweg naar het spoor
Peter Eland, Algemeen directeur