Keolis Nederland

Keolis Nederland is een dienstverlener in flexibele mobiliteit. Naast het treinvervoer op de regionale trajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal, verzorgen wij het busvervoer in Twente, Gelderland op de Veluwe, in Midden-Overijssel, de provincie Utrecht en de gemeente Almere. Met ruim 2000 medewerkers, 700 bussen en 25 treinen vervoeren we jaarlijks 45 miljoen reizigers.

Wij bieden uitstekend openbaar vervoer aan onze reizigers zodat zij veilig en comfortabel van A naar B reizen. Wij ontwikkelen verder als eigentijdse, innovatieve aanbieder van mobiliteit en werken hierbij vanuit twee intrinsieke waarden; duidelijk en ondernemend.

Onze ambitie is (on)gewoon goed te zijn in de gewone dingen: een veilige reis, altijd goed geïnformeerd en een chauffeur als gastheer of gastvrouw. Om in de ogen van onze reizigers gewoon goed te zijn, doen wij met elkaar ongewoon goed ons best om onze dienstverlening, onze voorzieningen en onze producten steeds beter te maken. Gewoon goede service en goede voorzieningen. Daar rekent de reiziger op!

Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis, die met 60.000 medewerkers openbaar vervoer verzorgt in 16 landen

 

Website
Railforum verbindt alle ov-bedrijven
Tibor Naberhuis, Teammanager Railbedrijf