InTraffic

Informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer
InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en het welzijn van Nederland. We werken aan oplossingen voor Verkeersleiding, Inframonitoring en Reisinformatie. De informatiesystemen van InTraffic dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

IT-specialist in multimodaal verkeer en vervoer
Als specialist in multimodaal verkeer en vervoer, zet InTraffic haar kennis en ervaring in voor de volledige software lifecycle. Onze kernactiviteiten zijn de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van informatie- en besturingssystemen. Ook adviseren we onze klanten over innovatieve softwareoplossingen voor hedendaagse uitdagingen op het gebied van verkeer en vervoer. Daarnaast zijn we sterk in het integreren en testen van informatie- en besturingssystemen in de bestaande infrastructuur. Een hoge mate van beschikbaarheid en goede kwaliteit van de software staan bij ons centraal. InTraffic opereert onafhankelijk en is daarmee zeer wendbaar. We verrichten audits van gecompliceerde systemen, verzorgen kwaliteitsbewaking of voeren testtrajecten uit.

De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland. InTraffic – mastering mobility

 

Website
Samenbrengen van kennis en ervaringen om te innoveren
Bert van Elburg, Algemeen directeur