HTM Personenvervoer

HTM Personenvervoer is de onderneming die zich richt op het aanbieden van collectief personenvervoer over de rails en over de weg in de regio Haaglanden.

Met bijna 2.000 medewerkers zorgen we ervoor dat vele miljoenen reizigers jaarlijks hun plaats van bestemming bereiken per tram, met een light rail voertuig, een aardgasbus, een taxi of taxibus.

We verbinden mensen met mensen en mensen met plekken. We zijn de ‘bloedvaten’ van de Haagse regio en we dragen bij aan de sociale samenhang, aan economische groei en duurzame mobiliteit. Dat doen we al 150 jaar, en dat blijven we doen. We zijn sterk verbonden met de Haagse regio en werken samen met gemeenten, bedrijven en organisaties.

We streven ernaar  het beste openbaar vervoerbedrijf van Nederland te zijn met de hoogste waarderingscijfers van de reizigers. We bieden een reis aan die veilig, betrouwbaar, snel en comfortabel is. Om dat te bereiken investeren we in voertuigen, infrastructuur, voorzieningen en vakkundig, klantvriendelijk personeel. We zijn goed te bereiken voor onze reizigers en informeren de reiziger optimaal.

Een goede reis voor onze reizigers!

Website
Ook voor governance vraagstukken biedt Railforum het kennis platform
Jaap Bierman, Algemeen Directeur