Heatpoint

Heatpoint heeft meer dan 20 jaar ervaring als leverancier en installateur van hoogwaardige producten voor de railsector in binnen- en buitenland. Afhankelijk van de wensen van de klant is Heatpoint partner van ontwerp tot en met onderhoud. De kernactiviteiten van Heatpoint zijn het leveren en installeren van wisselverwarmingssystemen en het leveren van kunststof kabelgoten.

Wisselverwarming houdt spoorwissels sneeuw- en ijsvrij. Afhankelijk van de klimatologische omstandigheden en de bestaande infrastructuur past Heatpoint verschillende verwarmingstechnieken toe: gasverwarming (infrarood straling), elektrische verwarming (weerstandselementen) of vloeistofverwarming (met behulp van een CV-ketel). Het intelligente besturings- en monitoringssysteem is gemakkelijk in gebruik, geeft online realtime storings- en diagnose informatie en waarborgt gunstige Life Cycle Costs voor de opdrachtgever.

De robuuste en zeer sterke MAX-kabelgoot heeft Heatpoint speciaal ontwikkeld voor toepassing bij de spoorwegen. Kwetsbare kabels en leidingen zijn goed beschermd tegen bijvoorbeeld vandalisme en zware belastingen. De aanleg van kabels en leidingen in de kunststof kabelgoot maakt het werken langs het spoor veel eenvoudiger. De lichtgewicht kabelgoten geven ten opzichte van de ouderwetse en onhandelbare betongoten een aanzienlijke besparing op materieel en mankracht.

Heatpoint gebruikt haar meer dan 20 jaar kennis en ervaring om haar klanten te adviseren en maximaal te ontzorgen met kwalitatief hoogstaande producten tegen de juiste prijs en betrouwbare leveringen.

Website
Railforum: Voor optimale, efficiƫnte en plezierige samenwerking binnen de railsector
- Frans de Wildt, Algemeen Directeur