Graniet Import Benelux

Met Graniet Import Benelux bieden wij de duurzame oplossing voor hoge kwaliteit steen, met een breed toepassingsgebied in de bouwsector.
De ligging in de Amsterdamse haven zorgt voor een ideale uitvalsbasis. De grote opslag- en productiecapaciteit maken het mogelijk om de diverse producten Just-in-Time te leveren. In het hoogseizoen wordt er 7 dagen per week 24 uur per dag geproduceerd en verladen. Graniet Import Benelux is volledig gecertificeerd voor de Belgische, Duitse, Zwitserse en Nederlandse markt. Wij leveren aan verschillende industrieën in de bouw waar kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en schaal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Graniet Import Benelux levert steen voor de spoorwegbouw. Just-in-Time logistiek, jarenlange ervaring en juiste kwaliteit maken Graniet Import Benelux de betrouwbare partner in de spoorwegbouw.

Het milieu moet je koesteren. Daarom maken wij, als de duurzame producent van primaire steenslag in de Benelux, er sinds 2013 serieus werk van om de CO₂-emissie per ton nóg verder terug te brengen. Dat doen wij door al onze medewerkers hierbij te betrekken en door op de juiste manier te investeren. Inmiddels zijn er diverse initiatieven binnen ons bedrijf en in samenwerking met andere partijen waarmee we hier structureel aan werken.

Website
Alleen ben je sneller, samen met Railforum kom je verder
Jeroen Sala, Manager