GMT Benelux

GMT Benelux heeft zich vanaf de oprichting in 1987 ontwikkeld tot specialist op het gebied van trillingen. GMT staat voor Gummi Metall Technik, de techniek waarmee trillingen worden onder controle gebracht met producten opgebouwd uit rubber en metaal. Vanuit onze vestiging in Venlo ondersteunen we met een team van 18 medewerkers onze klanten met advies op maat, metingen en berekeningen. Daarnaast denken we mee met onze klanten bij nieuwe ontwikkelingen en trillingsvraagstukken in bestaande applicaties. Onze rubber metaal producten worden toegepast in de meest uiteenlopende toepassingen variƫrend van eenvoudig tot met en High Tech. GMT Benelux kan gebruik maken van de expertise, productie en ontwikkeling van het Duitse GMT, Gummi Metall Technik GmbH. Bij GMT GmbH werken 800 medewerkers.

We willen een bijdrage leveren aan het verhogen van comfort en veiligheid en het verminderen van slijtage. Hierbij bouwen we samen met onze klanten aan duurzame oplossingen en reductie van lifecycle kosten.

GMT levert sinds decennia innovatieve oplossingen voor railvoertuigen. We zijn lid geworden van Railforum omdat onze expertise willen delen met de leden en samen bouwen aan duurzame oplossingen. We werken al jaren nauw samen met diverse leden.

De focus bij railvoertuigen ligt bij de primaire en secundaire vering van de draaistellen. Om de voertuigen optimaal in conditie te houden is het van belang om een goed beeld te krijgen van de conditie van de rubber metaal delen. Hierbij willen we de leden ondersteuning bieden, om zo een bijdrage te leveren aan het verhogen van de beschikbaarheid en het verlagen van de kosten.

Website
Met onze kennis over beperken van trillingen dragen we bij aan een comfortabelere reis
Leo te Hennepe, Technical Director