Evofenedex

Evofenedex is de vereniging voor handels- en productiebedrijven. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Met 15.000 leden beschikken we over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Evofenedex faciliteert de Raad voor Spoorverladers. In deze raad zijn leden van evofenedex vertegenwoordigd die voor hun logistiek afhankelijk zijn van spoorgoederenvervoer. Zij maken zich hard voor een beter functionerende en transparantere spoormarkt. Zo moet het spoor flexibeler worden waardoor het eenvoudiger wordt hier gebruik van te maken.

Daarnaast wisselen ze waardevolle tips & tricks uit over hun vakgebied. Ondersteund door de secretaris adviseren ze ons daarnaast actief in de volle breedte van onze vereniging, of het nu gaat om lobby, kennisproducten of de ontwikkeling van het vakgebied.

Binnen Railforum kunnen wij ons netwerk van handels- en productiebedrijven verbinden met alle andere relevante partijen in het spoorgoederenvervoer.

 

Website
Binnen Railforum kunnen wij ons netwerk van handels- en productiebedrijven verbinden met alle andere relevante partijen in het spoorgoederenvervoer
Geert van Eijk, Collectieve belangenbehartiging