Conclusion

Conclusion is een multidisciplinaire dienstverlener met een focus  op Business Transformatie & IT Services. Onze gedreven specialisten en vakmensen maken dat elke dag waar door ICT-kennis daadwerkelijk te combineren met business- en domeinkennis. Zo nemen wij de verantwoordelijkheid voor de maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van onze klanten en helpen wij onze klantorganisaties succesvol digitaal te transformeren.

Conclusion is in het bijzonder actief binnen het Raildomein, onder andere als het gaat om Reisinformatie. Zo beheren we de 2.500 informatieschermen op alle stations, waarop de actuele reisinformatie voor 1,5 miljoen reizigers per dag altijd zichtbaar moet zijn. We beheren niet alleen die borden en schermen, maar verzorgen ook het hele landschap van systemen en applicaties erachter, om reisinformatie daadwerkelijk beschikbaar te kunnen stellen. Daarnaast spelen we een cruciale rol in de materieel- en personeelsplanning.

En daar blijft het uiteraard niet bij. We helpen onze klanten in de Railsector ook te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van een Wifi-verbinding in de trein. Net als in andere sectoren is ook hier de toekomst altijd de uitdaging van vandaag. Stilstand is hier letterlijk achteruitgang, de technologische ontwikkelingen hebben dit domein nog veel te bieden. Of het nu gaat om het onderhouden van het spoor, het verbeteren en koppelen van reisinformatie, of het bieden van een ontspannen ervaring aan de reiziger van start tot finish. Kortom, we kunnen nog een grote sprong voorwaarts maken. En precies daar ligt onze uitdaging in het Raildomein.

Conclusion. Business Done Differently!

Website
Railforum is een waardevol netwerk waarbij ieder vanuit zijn eigen perspectief waarde toevoegt aan de reisbeleving
John van der Steen, Client Director Reizigersvervoer