Brouwer Technology

Brouwer Technology bestaat sinds 1998 en is sinds 2000 actief in de railindustrie.

Brouwer Technology repareert en onderhoudt treinen, trams en metro’s en diverse sub-systemen van deze railvoertuigen. Denk hierbij aan deursystemen, airconditioning, veiligheidssystemen en elektronica. Daarnaast levert Brouwer Technology onderdelen voor railvoertuigen in de breedste zin van het woord. Dit alles doen we voor vervoerders, onderhouders en fabrikanten.

Reparaties en onderhoud voeren we meestal uit in de materieelwerkplaatsen van onze klanten. Systemen worden ook gerepareerd en onderhouden in onze eigen werkplaats in Nijkerk. Dit doen we zo flexibel mogelijk en altijd met oog voor wat belangrijk is voor de klant. Brouwer heeft een team van ervaren monteurs dat de werkzaamheden uitvoert. Dit gebeurt tegenwoordig 24/7 en in alle werkplaatsen in Nederland. Steeds vaker neemt Brouwer turn-key vloot brede wijzigingen aan materieel aan en maakt hier een geolied project van.

Naast de directe levering van onderdelen, hanteert Brouwer ook beschikbaarheidscontracten en houdt het (consignatie)voorraden voor haar klanten. Indien gewenst worden onderdelen verbeterd of wordt er een alternatief gezocht in geval van obsoloscence.

Brouwer ontzorgt haar – veelal grote en complex georganiseerde – klanten en weet wat er speelt op de werkvloer en bij het management. Brouwer fungeert vaak als smeerolie tussen de grote partijen.

Website
Duurzamer omgaan met onze assets door delen
Tim van Heesch, Directeur