BAM Infra Rail

Allround in spoorbouw

We werken dag en nacht aan het spoor, de wissels, seinen, overwegen, bovenleidingen, spoorse kabels en ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor storingsherstel. Dit doen wij in een team van vakkundige collega’s dat passie voor railinfrastructuur deelt. Mét een heldere visie op hoe de spoorsector zich toekomstbestendig kan ontwikkelen. Van engineering tot de bouw en het onderhoud van de spoorverbindingen. Maar dat niet alleen. We dragen bij aan het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de mobiliteit in Nederland.

We wonen in een klein land met relatief korte reisafstanden. Door gebrek aan ruimte slipt het dicht. Daarom zijn juist die spoorverbindingen heel hard nodig om veel mensen in korte tijd naar verschillende plekken te vervoeren. Die vraag zal alleen maar toenemen. Zo zit er vanuit de Nederlandse Staat de komende jaren een enorme investering in de uitbreiding van het binnenstedelijke en interstedelijke netwerk. En daar zijn wij goed in.

We beschikken over veel expertise en hebben bij BAM de kracht om grote, multidisciplinaire werken samen met ‘BAM-zusjes’ op te pakken. Zo bouwen wij op en rondom stations en spoorwegen bijvoorbeeld parkeergarages, bruggen en tunnels. Daarmee verrijken wij sámen het snel en prettig reizen van reizigers. Op een veilige manier.

Website
Als je samen optrekt, kom je verder dan in je eentje
Robert Pasteuning, Directeur