Alom

Referentie project – De Entree Amsterdam
In het plan voor de herindeling van het gebied voor het Centraal Station van Amsterdam was het omleggen van het tramtracé noodzakelijk. Alom heeft de benodigde wissels, kruisingen, spoorsecties –zowel recht als gebogen –en de spoorstaafbevestigingssystemen geleverd.

Alomvattend in het spoor
Alom is engineer & leverancier van spoorwegmaterialen zoals dwarsliggers, spoorstaaf bevestiging systemen, bovenleiding en werkplaats- en depotinrichting. Alom levert alomvattend de materialen die nodig zijn om een spoor te bouwen.

Alom wil de wereld graag een beetje mooier maken, daarom toetsen wij onze producten en ons handelen aan onze kernwaarden:

Veilig, Duurzaam, Kwaliteit
Alom is actief in 6 spoor gerelateerde segmenten wetende;

  • Hoofdbaan
  • Metro (lightrail)
  • Tram (lightrail)
  • Kraanbaan (havens)
  • Industriespoor (bedrijven)
  • Werkplaats- en depotinrichting

Alomvattend productassortiment
Een alomvattend productassortiment bestaande uit standaard voorraad producten tot en met maatwerk producten. Waar Alom ooit begon als leverancier van spoorstaaf bevestiging systemen, is het nu uitgegroeid tot specialist in een bijzonder breed assortiment van spoorwegmaterialen. Ons standaard assortiment kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop of via diverse andere digitale ordersystemen. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke maatwerkoplossing, een nieuw product of een samengesteld systeem dan bent u bij Alom zeker op het juiste adres. De Alom producten zijn nauwkeurig afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten. Deze zijn ontwikkeld met behulp van onze partners en gebaseerd op inzichten van klanten en langjarige praktijkervaringen.

Merkonafhankelijk advies
Onze kernwaarden; veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn het uitgangspunt bij de selectie van het juiste product voor uw toepassing. Een snelle en betaalbare oplossing rekening houdend met het milieu en de terugverdientijd van uw investering zijn bepalend voor ons advies. Uw toepassing, wensen en eisen nemen wij mee in ons advies. Alom werkt samen met toonaangevende producenten en beoordeelt altijd welk merk of type het beste past bij uw situatie.

Standaardproducten en maatwerk oplossingen
Ons standaardproduct assortiment kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop of door ons te mailen en te bellen. Wanneer u op zoek bent naar een maatwerk oplossing of een samengesteld product dan bent u bij Alom op het juiste adres. Wij stellen complete spoorstaaf bevestiging systemen samen, assembleren ten behoeve van tijdbesparing in de baan en co-engineeren samen met u de gewenste maatwerk oplossing. Samen met onze partners hebben wij alle disciplines in huis om aan uw vragen te kunnen voldoen.

De eigen merken van Alom
De Alom producten en systemen voldoen aan de hoogste Europese normen en zijn nauwkeurig afgestemd op de wensen van onze klanten. Dit groeiende assortiment van hoogwaardige producten en systemen worden vervaardigd bij partner producenten welke voldoen aan ISO 9001:2015 certificering. Onze eigen merken zijn ontwikkeld met behulp van onze partners, onze eigen engineers en gebaseerd op inzichten en langjarige praktijkervaring van onszelf en onze klanten.

Alom is gevestigd centraal in het land in Arkel, levert vanuit voorraad en zorgt met een 24/7 storingsdienst voor directe beschikbaarheid.

Kortom, Alomvattend!

Website
Samen maken wij de (spoor)wereld een beetje mooier
Edwin Aerts, Directeur