Alom

Alom Railway engineering & supply: alomvattend in het spoor

Alom heeft meer dan 10 jaren ervaring als ontwerper en leverancier van spoorwegmateriaal zoals spoorbanen, rails en spoorstaaf bevestiging systemen. Met onze kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn we constant bezig met het verbeteren van producten in de spoorbranche. Hierdoor heeft Alom altijd een antwoord op uw specifieke vraag over spoorweg materiaal. Met onze visie waarin veiligheid en duurzaamheid van het spoor centraal staan zijn wij actief in de diverse spoorbranches.

Spoorstaaf bevestiging systemen
Ervaring en kennis die Alom heeft opgebouwd wordt ingezet om bestaande spoorstaaf bevestiging systemen te verbeteren en waar mogelijk nieuwe spoorstaaf bevestiging systemen te ontwerpen.

Een paar referenties
Aan aannemer U-centRaal, een bouwcombinatie van BAM Rail en VolkerRail, levert Alom een compleet spoorbevestigingssysteem. Dit systeem bevat een betonnen dwarsligger, type 140021. Op deze betonnen dwarsligger type 140021 kunnen ook andere systemen worden gemonteerd.

Ook voor de Noord/Zuid lijn is Alom een partner. De afbouw van de Noord/Zuidlijn is begonnen en afgelopen jaar heeft Alom  voor het eerste gedeelte van het traject de rails (type 49 E1 lengte 30m1)  geleverd. Daarnaast levert Alom de bevestigingssystemen Alom 49 NZL.

Betrouwbare leverancier
Alom heeft als doel gesteld om haar kennis en ervaring in de spoorbranche te vertalen naar betrouwbare leveringen met de juiste prijs/kwaliteit. Uw wensen en het leveren van maximale service zijn voor Alom het uitgangspunt.

Website
Mooi dat we aan steeds meer innovatieve assets bouwen
Edwin Aerts, Directeur