3PT

3PT is in 2018 opgericht door Erik Jan Kip, Dirk Jan Brakel en Felix Chang en versterkt met Albert Koch en Jurriaan Meyer. Wij zijn drie gedreven professionals die al meer dan 20 jaar werkzaam zijn in de (inter)nationale OV- en spoormarkten en we hebben vele jaren aan complexe technische, commerciƫle en operationele vraagstukken gewerkt. Vanuit 3PT doen we dat nog steeds. Dit is waar onze kracht ligt, wat we leuk vinden en waar we energie van krijgen.

We zijn een klein, hecht team met veel inhoudelijke kennis en ervaring. Naast techniek beheersen wij ook de bedrijfskundige, technologische, wetgevings- en toelatingsaspecten en een gedegen ervaring in project- en programmamanagement. Door ons grote netwerk zijn we flexibel en hebben we veel specialisten binnen handbereik. Gedreven door innovatie en duurzaamheid, zoeken we naar slimme oplossingen. We doen het denkwerk en zorgen voor goede uitvoering van uw projecten.

We werken voor vervoerders, overheden, fabrikanten en grote consultants. Nederland is onze thuisbasis, maar zijn ook aanwezig in Hongarije, China en Vietnam.

Website
Bij Railforum hebben we altijd leuke en inspirerende gesprekken met enthousiaste vakgenoten
Dirk Jan Brakel, Partner