Expeditie Innovatie | Jonge Veranderaars

Datum:Donderdag 20 februari 2020
Tijd:12.30 tot 17.30 uur
Locatie: Trefpunt NS, Laan van Puntenburg 100, Utrecht

Onder leiding van expeditieleider Mei-Lin Koster ging een gezelschap van zo’n 80 JV’ers en Railforumleden op innovatie expeditie. Na wat fysieke uitdagingen om een afterlunchdip te voorkomen, doorliepen de deelnemers in drie rondes een gevarieerd programma. Alle workshops en verhalen stonden in het teken van durven, delen, proberen, falen en slagen. Eigenschappen die een innovator moet hebben.

Ervaren rotten deelden hun persoonlijke ‘reiservaringen’ met bijbehorende pieken en dalen. En in de workshops leerden we zakelijk tekenen, service designen, gewoon doen en positief gebruik maken van elkaar.

Bekijk de foto’s hier

Programma

12.30uInloop met eenvoudige lunch
13.00uStart expeditie | Durven
13.40uBreak-out sessies ronde 1 | Delen
14.30Break-out sessies ronde 2 | Proberen
15.10uEven bijkomen met een snack
15.30uBreak-out sessies ronde 3 | Falen en slagen
16.20uPlenaire afsluiting
16.45uBorrel

 

Op reis door het leven van een innovator. Durven, delen, netwerken, proberen, falen en slagen. Tja.. de weg naar innovatie is niet gemakkelijk. Ga jij mee op reis door het leven van een innovator? Tijdens ‘Expeditie Innovatie’ hoor je inspirerende verhalen, leer je van anderen en experimenteer je zelf! Van succes -en faalverhalen in en buiten de mobiliteitsbranche tot een workshop service design of zakelijk tekenen.

Innoveren doe je niet alleen, daarom gaan we de expeditie aan met verschillende generaties. De Jonge Veranderaars organiseren dit event en nodigen de leden van Railforum van harte uit om ook te komen!

 

O.l.v. dagvoorzitter Mei-Lin Koster nemen deze toppers je mee op expeditie.

Download het programma voor meer info over break-out sessies.