Blije Reizigers Prijs

Enthousiaste en blije reizigers. Mensen die met plezier gebruik maken van het ov, omdat het goed is geregeld. Omdat ze worden verrast. Railforum wil niet alleen tevreden reizigers, maar reizigers die oprecht blij worden van het ov.

Om dat te stimuleren, reikt Railforum de Blije Reizigers Prijs uit. De prijs wordt uitgereikt voor de beste bestaande initiatieven voor verbeteringen in het openbaar vervoer die het voor de reizigers plezieriger maken. Met de prijsuitreiking geven we deze initiatieven landelijke bekendheid, zodat zij op grotere schaal worden uitgerold.

Maak jij de reizigers blij?
Hebben jullie een project gerealiseerd waardoor een reis aangenamer verloopt? Dan wil je wellicht worden genomineerd voor de Blije Reizigers Prijs. Iedereen kan meedoen: van grootse projecten tot kleine (regionale) initiatieven, zoals de glijbaan op station Overvecht.

Reizigers brengen hun stem uit
De leden van Railforum stemmen op hun favoriet, zodat er een lijst van maximaal vijf genomineerde initiatieven ontstaat. Deze lijst publiceren we zodat het publiek daarop kan stemmen. De reiziger bepaalt dus zelf wat hij de beste verbetering vindt!

In november geven we landelijke bekendheid aan deze verbeteringen en dragen zo bij aan een beter imago van het openbaar vervoer.

Voorwaarden om aan te melden
Het initiatief is:

  • daadwerkelijk uitgevoerd;
  • niet alleen een ‘logische’ toepassing, maar een zichtbare verbetering die de reis plezieriger maakt voor de reiziger;
  • verrassend en uniek.

Doe mee en meld je eigen initiatief of dat van iemand anders aan via info@railforum.nl.