2021 | European Year of Rail

In 2021 is het Europees Jaar van de spoorwegen van start gegaan. Met dit initiatief plaatst de Europese Commissie het spoor in de kijker als duurzame, slimme en veilige vervoerswijze. Met verschillende Europese evenementen zullen we het spoor in de spotlights zetten, het gebruik van het spoor door zowel burgers als bedrijven aanmoedigen en een bijdrage leveren aan de doelstelling van de EU Green Deal om de vervoersemissies tegen 2050 met 90% reduceren.Start fotowedstrijd | Railforum zoekt de mooiste spoorfoto’s

Stuur je mooiste spoorfoto in voor dé fotowedstrijd van de ov- en spoorsector: We ♥ Rail. De opdracht is het fotograferen van alles wat te maken heeft met het spoor. De vijf mooiste inzendingen ontvangen ieder €500 en daarnaast worden alle winnende afbeeldingen geplaatst in verschillende vakbladen van de railsector.

De categorieën zijn als volgt:

1. We ♥ Rail
2. Connecting people
3. Railcargo, making the connection
4. I ♥ my job
5. Abstract

Doe je mee? Klik op onderstaande button voor meer informatie over de voorwaarden en waar de foto’s heen kunnen worden gestuurd. De foto’s kunnen worden ingestuurd naar info@railforum.nl. Let op: vergeet niet om de categorie bij je foto’s te vermelden (1 foto per categorie).

 

Railforum activiteiten in het kader van EU Year of Rail


31 maart 2021
Ronde tafel gesprek:  Rail als verbindende factor Flag: Netherlands on Apple iOS 14.2
met o.a. Jeanette Baljeu, voorzitter Railforum

13 april 2021
Politiek debat

21 april 2021
Meetup | Hoe beïnvloeden we de nieuwe Europese en wereldwijde standaarden?

22 april 2021
When Science Meets Practice | Zo kiest men in Europa vaker de trein!

4 november 2021
Week of international rail