Vialis Railway Systems | VRS

De leefbaarheid in stedelijke omgevingen wordt steeds belangrijker, bewegingsvrijheid is niet langer vanzelfsprekend en mobiliteit komt in het gedrang. Vialis zorgt voor beschikbaarheid en doorstroming in het verkeer, zodat iedereen met plezier blijft reizen over de weg, het water en ook het spoor. Het is de ambitie van Vialis om ervoor te zorgen dat dit op een veilige en duurzame wijze gebeurt, zodat de impact op de leefomgeving en toekomstige generaties beperkt blijft.

Vanuit doorstroming op het spoor is VRS, onderdeel van Vialis, al sinds 1879 huisleverancier van het Nederlandse Spoorwegnet. Onder andere overweginstallaties, seinen in alle soorten en maten, wisselaandrijfsystemen, railspoelen en railkasten worden in onze productieomgeving ontwikkeld. Door vroegtijdig betrokken te worden bij doorstromingsvraagstukken van onze klanten, zowel nationaal als internationaal, zorgen wij samen voor een veilige en leefbare omgeving.

Als Vialis willen we met onze nationale en internationale klanten in contact blijven en het Railforum sluit hier naadloos op aan. Het biedt ons, en ook onze klanten, een mogelijkheid om branchegenoten te ontmoeten en informatie uit te wisselen over trends en ontwikkelingen in de markt.

Website
Op het goede spoor naar gezamenlijke oplossingen
Roel Scholten, Commercieel Directeur