Van Meeuwen Lubrication

In acht decennia is het familiebedrijf Van Meeuwen uitgegroeid tot een internationale dienstverlener die in allerlei industrieën waarde toevoegt. Van voedingsmiddelen tot energie, van offshore tot spoorwegen. Met oog voor het kleinste detail om het grootste verschil te maken. Optimale veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit van treinen, trams, metro’s en spoor. Daar gaat het Van Meeuwen Lubrication om met speciaal ontwikkelde smeermiddelen, smeersystemen en applicatiekennis.

High-performance smeermiddelen voor het verlagen van geluidsoverlast, het besparen van het milieu en het zoveel mogelijk voorkomen van slijtage, storingen en schades. Met speciaalleverancier Lubcon uit Duitsland heeft Van Meeuwen aansprekende referenties zoals Deutsche Bahn, NMBS, Infrabel, De Lijn en STIB-MIVB. En in Nederland de RET, GVB, BRU-Stadler en HTM. We spreken dan met name over wielflenssmering, kopsmering en wisselsmering.

Van Meeuwen Lubrication wil via Railforum graag met de railsector in Nederland en België kennis en innovatieve oplossingen delen om de veiligheid, beschikbaarheid en duurzaamheid te optimaliseren.

Website
Railforum betekent een verlengstuk om kennis en innovatieve smeertechnische oplossingen te delen
Aart Verhoog, Technical Account Manager