Tribase

In veel branches functioneert de infrastructuur 24/7. Ook die mission critical systemen vragen echter om onderhoud, vervanging of uitbreiding. In die situaties is Tribase er om uw de continuïteit van uw bedrijfsvoering te verzekeren. Als specialisten in transportsystemen nemen we gehele regie van het project van u over. Dat doen we even gestructureerd als projectmatig. En met een scherpe focus op alle zaken die ertoe doen. Niet alleen de continuïteit, maar ook veiligheid, standaardisatie en borging.

De ervaring die Tribase inbrengt, is opgedaan voor niet de minste opdrachtgevers, zoals Prorail. Het is expertise die ook in andere branches van pas komt, zowel voor het management van uw IT-infrastructuur als het ontwerpen al inrichten van datacenters.

Waar we voor staan, zijn geïntegreerde en innovatieve ICT-oplossingen, gebruikmakend van proven technology. Op 24/7 basis houden we processen in de gaten. We registreren, analyseren en lossen problemen op met ultrakorte reactietijden.

En ook zijn we in staat om uw gehele meldkamer over te nemen. Met het TICC (Tribase Incident Controle Centrum) in eigen huis functioneren we als efficiënt en alert verlengstuk van uw organisatie. Inzetbaar voor het verzorgen en begeleiden van eerstelijns aanmeldingen en storingsbehandeling voor kritische processen. Zo voorkomt u verstoringen effectief.

Website
Platform voor het delen en ontwikkelen van kennis
- Philip Dekker, Directeur