Syntus/ Keolis Group

Syntus is een innovatieve mobiliteitsaanbieder en verzorgt met ruim 1200 medewerkers logisch openbaar vervoer in Gelderland en Overijssel. Met 385 bussen en 9 treinen vervoeren wij jaarlijks 30 miljoen reizigers. Wij werken hierbij vanuit twee intrinsieke waarden, duidelijk en ondernemend. Wij geloven dat openbaar vervoer logisch moet zijn. Onze reizigers bereiken op een ontspannen en veilige wijze hun bestemming. Of het nu gaat om werken, school, recreëren of ontmoeten, Syntus presteert.

Onze ambitie is (on)gewoon goed te zijn in de gewone dingen: een veilige reis, altijd goed geïnformeerd en een chauffeur als gastheer of gastvrouw. Om in de ogen van onze reizigers gewoon goed te zijn, doen wij met elkaar ongewoon goed ons best om onze dienstverlening, onze voorzieningen en onze producten steeds beter te maken. Gewoon goede service en goede voorzieningen. Daar rekent de reiziger op!

Syntus is een 100% dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis, die met 60.000 medewerkers openbaar vervoer verzorgt in 16 landen.

 

Website
Railforum verbindt alle ov-bedrijven
- Cees Anker, Directeur