Spocior

Spocior levert een uniek pallet aan ervaringen, zowel nationaal als internationaal op het gebied van spoorse technieken / operaties en het aansturen van organisaties, zowel projecten als bedrijven.

Typerende persoon kenmerken van Nick van den Hurk zijn:  gedreven, mens georiënteerd, team speler, visionair, financieel bewust, innovatief, oplossing gericht, loyaal,  bouwer en coach.

Binnen de spoorbranche reikt de ervaring over meerdere techniekvelden, van survey technologie, engineering & design, bouwmethoden en onderhoud methodieken tot aan het operationele vervoer proces.  Een unieke, innovatieve verbindende schakel tussen alle noodzakelijke processen om vervoer per spoor mogelijk te maken.

Operationele, tactische en strategische bestuurlijke ervaring is opgedaan in het aansturen van (inter) nationale project organisaties waarbij contacten werden onderhouden met zeer grote publieke & private opdrachtgevers en (operationele) aansturing van bedrijven met omzetten boven € 200 miljoen en vele honderden werknemers.

Recentelijke ervaringen als Global Director voor Fugro RailData; wereldwijde introductie van een hypermoderne meetmethode die het algemeen veiligheidsniveau verbeterd en significant kosten laat dalen voor projecten en onderhoud.
Ervaring als vertegenwoordiger van Nederland in de Europese aannemer associatie (EFRTC) en lid / voorzitter van diverse werkgroepen voor Europees overleg met Europese belangengroepen zoals EIM, CER, en UNIFE.

Tenslotte: opgeleid en operationeel Volledig Bevoegd machinist voor het Nederlandse Spoorwegnet.

Website
Railforum brengt voor mij gepassioneerde mensen bij elkaar met eenzelfde doelstelling: veilig, betrouwbaar, betaalbaar en toekomst bestendig rail vervoer voor mensen en goederen
- Nick van den Hurk, Directeur