Rotterdamse Mobiliteit Centrale

Wie voor ons kiest, leert ons kennen als een jong, gedreven en innovatief bedrijf met hart voor mobiliteit! Wij zeggen dan ook niet voor niets: “MOBILITY IS OUR BUSINESS”.

Onze organisatie is ontstaan uit een OV en Taxi historie. Wij hebben ons in ons korte bestaan ontwikkelt tot de vervoers- en mobiliteitsregisseur van Nederland. Wij regisseren en voeren iedere vervoers- of mobiliteitsvraag in de finesses uit. Onze specialisten werken op basis van de laatste techniek, onze maatschappelijk verantwoorde uitgangspunten en kennis van de markt en maatschappij.

Anno 2016 regelt RMC het vervoer voor meer dan 10.000 mensen per dag in de regio Groot Rotterdam wat neerkomt op de coördinatie van zo’n 20.000 ritten. Zo zorgen we in opdracht van gemeenten dat ouderen naar de bingo kunnen, gehandicapten hun favoriete sport kunnen beoefenen, leerlingen naar school kunnen gaan en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt in sociale werkplaatsen naar hun werk kunnen. Net als bij de start, ligt de focus van RMC nog steeds bij het vervoer van speciale doelgroepen. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat mensen mee kunnen doen in de samenleving.

Door middel van verbindingen, strategische samenwerkingsverbanden, kennisnetwerken en ICT oplossingen realiseren wij platformen die mobiliteit faciliteren,  wij zijn de mobiliteitsregisseur.

RMC gelooft dat mobiliteit een middel is om actief deel te nemen aan de samenleving. Vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Elkaar opzoeken en samen lachen. Met plezier werken of een studie volgen. Je ontwikkelen. Reizen verbindt en zorgt ervoor dat mensen actief mee kunnen doen in de samenleving. Hierdoor blijft de wijk dynamisch, de stad levendig en de regio’s bruisend.

Website
Railforum brengt het railvervoer binnen Mobility as a Service
- Cees Tommel, Directeur