Prins Metallurgische Producten

Voor de Internationale Railinfra markt is Prins Castings & Forgings al vele jaren dé partner in business voor de levering van het gehele assortiment in bovenbouw-onderdelen, zoals onderlegplaten, stoelen, steunen, wisseldelen, bevestigingsgarnituur en nog veel meer bovenbouwmaterialen. Met meer dan 80 jaar deskundigheid op het gebied van gegoten en gesmede producten, hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste internationale leveranciers.

Prins heeft verkoopactiviteiten in geheel Europa, met name in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Tsjechië. Prins laat wereldwijd produceren en heeft eigen inkooporganisaties in zowel China als India in combinatie met een logistiek en test centrum ter plaatse.

Prins denkt al in het beginstadium mee om tot de juiste oplossing te komen. Onze engineers helpen graag met het proces van Engineering & Design om snel tot de ontwikkeling van het juiste eindproduct te komen. Wij leveren altijd op maat, op tijd, desgewenst machinaal bewerkt, geassembleerd, gecoat vanuit voorraad aan.

Prins, “Thinking in Castings & Forgings” en jouw partner in business!

Website
Railforum biedt ons een netwerk om relaties te ontmoeten, te onderhouden en uit te bouwen!
Marcel Pot, CEO