Pion Kunststoffen

Sinds 2004 beschermt PION Kunststoffen het kabelnetwerk in Nederland. Onze producten vinden ondergronds hun weg in de stedelijke omgeving, langs verkeersaders en knooppunten en door het buitengebied. Zo zorgen we samen met onze klanten en leveranciers voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening, snelle internetverbindingen en veilig treinverkeer.

Bij PION Kunststoffen meten we groei niet alleen af aan omzet of het aantal opdrachten. Ons succes zit ‘m in bevlogen medewerkers, tevreden klanten en integere relaties met onze leveranciers. We kennen onze markt en luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Die kennis vertalen we naar nieuwe uitdagingen voor onze productiepartners, zodat ze precies de oplossingen leveren die we allemaal nodig hebben. Groeien betekent voor ons ondernemen op een manier waar iedereen beter van wordt. Waar je voortdurend bouwt aan duurzame relaties. Onze deelname aan het Railforum sluit hier naadloos bij aan.

Bij PION Kunststoffen zijn we pioniers in het toepassen van gerecyclede materialen en duurzame manier van werken. We zijn zuinig op de aarde waarin onze producten een weg vinden en willen daarmee onze klanten en leveranciers inspireren. Partnership is our nature, nature is our resource. Steeds meer opdrachtgevers kiezen ook bewust die koers en steeds meer leveranciers werken daarin actief met ons mee. PION Kunststoffen is daarmee dé duurzame partner in kabelbescherming.

Website
Partnership Is Our Nature, ook binnen Railforum!
- René van Buiten, Manager Sales en Marketing