O.J. Dahl

Wij zijn verbinders. Wij slaan bruggen tussen gebruikers en de producenten van treinen, trams en metro’s en de componenten waar die uit bestaan.

O.J. Dahl is opgericht in 1917 en sinds 1970 onderdeel van een Zwitsers-Nederlands familiebedrijf en een bekende naam in Noorwegen en Zweden. Wij helpen producenten en klanten om elkaar te vinden en vervolgens effectief en efficiënt samen te werken. Dat doen we niet vanaf de zijlijn, maar actief, betrokken en op een “no-cure-no-pay” basis. Wij  gaan voor succes!

Naast een groot netwerk aan vaste relaties in Scandinavië en Duits sprekende landen, zijn we altijd actief op zoek naar nieuwe leveranciers, producten en innovaties.

O.J. Dahl is nu ook in Nederland gestart nadat Stadler ons vroeg om haar te vertegenwoordigen. De activiteiten worden geleid door Dirk Jan Brakel. De afgelopen 10 jaar was ik hoofd business development bij NS Internationaal en NedTrain. En dar heb ik ervaren dat hier echt behoefte aan is.

Heeft u een urgent probleem, of behoefte? Of bent u nieuwsgierig geworden? Of weer een keer bijpraten? Ik vind het leuk om weer een keer af te spreken. Ik ben bereikbaar via 06 2959 8665 of djb@ojdahl.nl. In ieder geval tot bij Railforum!

Website
Blij met de Kenniskring Materieelonderhoud
- Dirk Jan Brakel, Managing Director