Fleetshield

Fleetshield beschermt. Verduurzaamt en verfraait. Onze folies maken én houden treinen, bussen, trams en metro’s als nieuw. Ze geven deuren en wanden een nieuwe uitstraling, beïnvloeden beleving en gedrag en weren de impact van onder andere graffiti, krassen en uv-straling. Reiniging van de folie is zo gedaan. Wat ook geldt voor vervanging, mocht dat na lange tijd dan toch nodig zijn. Met al die eigenschappen voegen onze folies volop waarde toe. Visueel en functioneel, voor openbaar vervoer en gebouwen.

Onze folies beschermen treinen, trams, bussen en metro’s voor lange tijd en brengen zo de kosten voor onderhoud flink omlaag. Ook zorgen ze voor een heel nieuwe of tijdelijke uitstraling tijdens bijvoorbeeld een evenement. En wat dacht u van beïnvloeding van gewenst gedrag en beleving? Onze folies voor openbaar vervoer beschermen, verduurzamen en verfraaien. Het maakt ze multifunctioneel en voor veel toepassingen de ideale oplossing.

Bij Fleetshield durven we van gebaande paden te wijken. Zo waren wij het eerste bedrijf in Nederland dat stroken folie horizontaal op treinstellen monteerde. Ook waren wij het die het in 2006 aandurfden om treinen van de NS horizontaal in te pakken met geprinte banen. Mét daarbij de garantie van naadloze hechting, kleurvastheid en vlekkeloze verwijdering. We kregen de opdracht, waarna de treinen 3 jaar zouden rijden. Dat werden er uiteindelijk heel wat meer: pas na bijna 10 jaar operationele inzet demonteerden we de folie van het laatste treinstel.

Website
Jeroen van Son, Directeur