DSP Nederland

Sinds 2001 heeft DSP van haar gekoesterde passie voor treinen, haar werk gemaakt. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende, sterk groeiende en dynamische organisatie, bestaande uit twee businessunits: DSP Diesel en DSP Electrics. Binnen deze organisatie onderhouden en herstellen 45 goed opgeleide professionals motoren, transmissies, aggregaten en andere spoorwegmaterieel gerelateerde pneumatische- en hydraulische componenten.

Als nummer één op de spoormarkt (Nederland) zijn wij er ons ervan bewust dat de klant zich beweegt in een steeds veranderende markt. Door voortdurende innovatie met behulp van grotendeels zelf-ontwikkelde technologie zorgen wij ervoor dat we de klant voorzien van de nieuwste, beste én meest duurzame technologieën. Onze professionals – die ook inzetbaar zijn op locatie – denken mee, ontzorgen en staan dag én nacht tot uw dienst.

24-7 totale ontzorging in binnen- én buitenland!

Bent u een fleetmanager? Dan wilt u ontzorgd worden door een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat de dieselmotoren van uw vloot weer efficiënt, effectief en betrouwbaar presteren. DSP Diesel is al meer dan 30 jaar bevlogen in wat ze doet, namelijk: het zorgen dat uw vloot altijd ‘on track’ is.

DSP Diesel is gespecialiseerd in remanufacturing en het onderhouden en professioneel herstellen van dieselmotoren, powerpacks, transmissies, brandstofsystemen, koelsystemen, aggregaten en alle bijbehorende pneumatische en hydraulische componenten. DSP Diesel en railvervoerders werken dagelijks – nationaal én internationaal – samen aan betrouwbare high performance rail-based mobility oplossingen & services.

Website
Railforum betekent voor DSP het vergroten en versterken van haar bestaande netwerk
Diana van Ooijen, Directeur