Armada Mobility

Armada Mobility is in zijn huidige vorm ontstaan in 2016, het jaar dat de bedrijven Armada Mobility en Armada Rail werden gefuseerd. Beide bedrijven hadden al een belangrijke rol in de markt van de op openbaar vervoer gerichte mobiliteit in Nederland. Armada Mobility levert sinds de jaren ‘90 voor ProRail een grote hoeveelheid producten op perrons en rondom stations. Door de fusie met Armada Rail (voorheen P&K Rail) en voortkomend vanuit de oude NS organisatie, werden ook producten voor de bovenleiding binnen de rail infra toegevoegd.

Het huidige Armada Mobility heeft daarmee een breed productportfolio gekregen,  waarbij kwaliteit en ontzorgen van onze klant hoog in het vaandel staat. De voornaamste productgroepen zijn wachtruimtes, bewegwijzering, bovenleiding producten railinfra-, decoratieve beplating, fietsparkeer-oplossingen, informatiesystemen en buitenmeubilair. Naast ProRail werkt Armada Mobility inmiddels voor gemeenten, ov-bedrijven, aannemers, scholen en ziekenhuizen. Het productportfolio sluit aan bij de behoeften in de openbare ruimte, met een focus op het faciliteren in producten voor mensen die van A naar B gaan. Tevens biedt Armada Mobility met een engineering afdeling maatwerkoplossingen, vertaald in producten die een bijzonder doel dienen of in een bijzondere omgeving moeten worden ingepast. Naast het produceren monteren zij producten, waarbij de logistieke zorg en het veiligheidsaspect (ook spoorwegveiligheid), belangrijke aandachtsgebieden vormen.

Vanwege onze focus rondom openbaar vervoer, zien wij in Railforum een platform waarbij wij onze ervaringen en kennis kunnen delen, verbreden en kunnen uitdragen naar onze klanten in de Railsector en ook daarbuiten. Vooral het laatste zien wij als een kans om de snel veranderende wereld vooruit te helpen, waarbij de grote druk die wordt voorzien op het openbaar vervoer, in goede banen kan worden geleid.

 

Website
Wij zien in Railforum een platform waarbij wij onze ervaringen en kennis kunnen delen, verbreden en kunnen uitdragen naar onze klanten
Jan-Willem de Bie, Directeur