ace4rail

ace4rail is in 2022 opgericht door Axel Kiese. Het nog kleine team bestaat verder uit Albert Koch en Luca Oberholzer. Axel en Albert hebben veel ervaring met rollend materieel, terwijl Luca financiële ervaring meebrengt. Onze visie is een volwassen, dynamische leasemarkt te creëren voor rijtuigen voor reizigersverkeer over lange en semi-lange afstanden. Door zo universeel mogelijk materieel op een laagdrempelige manier voor vervoerders beschikbaar te maken, willen wij het marktaandeel van het spoor in de Europese vervoermarkt vergroten.

We willen dat bereiken met een grote vloot moderne en comfortabele rijtuigen die beschikbaar is voor vervoerders, zowel bestaande spoorwegmaatschappijen als nieuwe toetreders tot de railvervoersmarkt. Onze vloot zal bestaan uit rijtuigen met deuren op twee instaphoogtes, zodat de rijtuigen altijd een gelijkvloerse instap bieden langs de twee belangrijkste Europese perronhoogtes. Al naar gelang de leaseduur en de precieze wensen kan de kleurstelling van de rijtuigen aangepast worden aan de wensen van de klant. Ook de lengte en de samenstelling van de rijtuigstammen en – tot op zekere hoogte – de indeling van het interieur kunnen gepersonaliseerd worden, zodat vanuit een uniforme vloot een zo goed mogelijke match ontstaat met de specifieke wensen van vervoerders.

ace4rail is gevestigd in Basel, maar ziet zichzelf als een internationaal opererende organisatie. Om die reden hebben wij ons vol overtuiging aangesloten bij Railforum.

Website
Railforum is voor ons het perfecte platform om met gelijkgestemden te werken aan de spoorwegen van de toekoms
Albert Koch, Customer Director