Het team

Het team van Railforum vormt het secretariaat van de vereniging en bestaat uit 1 directeur en 4 medewerkers. Zij voeren de dagelijkse werkzaamheden uit in opdracht van het bestuur en de leden van Railforum.

 

Petra Slichter


Office manager


info@railforum.nl

Petra is het eerste aanspreekpunt voor de leden en relaties en houdt het relatiebestand en de website up-to-date. Zij zorgt voor alle in- en uitgaande communicatiestromen en de praktische voorbereidingen van bijeenkomsten. Daarnaast zorgt zij voor het goede reilen en zeilen op kantoor.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.
06-30629950

Conny Pronk


Projectassistente


pronk@railforum.nl

Conny is projectassistente en administratief medewerker. Conny ondersteunt de procesmanager. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële en kantooradministratie van Railforum en het documentbeheer.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.
06-23392151

Anique Haaring


Communicatie- en Eventmanager


haaring@railforum.nl

Anique is verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, zoals het jaarcongres. Tevens is zij redacteur van ons relatieblad, neemt zij de vormgeving voor haar rekening en ondersteunt zij bij projecten.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.

Vera Jansen


Procesmanager


jansen@railforum.nl

De procesmanager initieert en coördineert projecten en kenniskringen. Daarnaast ondersteunt Vera initiatieven van de Jonge Veranderaars (JV) en is zij de linking pin tussen Railforum en JV.

Bereikbaar op maandag tot en met donderdag.

Corina de Jongh


Directeur


dejongh@railforum.nl

Corina is verantwoordelijk voor de profilering en programmering. Binnen dit programma geeft zij organisatorisch leiding aan projecten en initieert zij bijeenkomsten. Corina onderhoudt de contacten met bestaande leden en relaties en werft nieuwe leden. Daarnaast vertegenwoordigt zij Railforum in externe netwerken.

Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag.
06-52064497